Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur Jämför Kelly Däck med Continental Däck

Däck är en mycket viktig del av ditt fordon. De påverkar ditt fordons prestanda, manövrerbarhet och hur den hanterar i vissa situationer, till exempel att köra genom snö, is eller regn. Däck kan alla ser likadana ut för det otränade ögat, men det finns subtila, men ändå betydande skillnader. Kelly Däck och Continental är två stora märken du kan tänka på. Jämför dina alternativ noga innan du väljer. Instruktioner
1

Skriv däckets storlek för din bil ner och ta den med dig när du handlar. Det kommer att bli en serie bokstäver och siffror som representerar de lämpliga dimensioner, kapacitet och syfte för ditt fordon. Du kan hitta ställen som säljer Kelly Däck genom "Hitta en återförsäljare" i deras hemsida, medan Continental Däck webbplats har en avdelning som heter "Dealer Locator".
2

Jämför återvända politik. Kelly Däck kan du byta dina däck inom en 30 dagars period om du är missnöjd. Continental har samma utbyte period för alla sina däck utom ProContact modeller, som får en 60 dagars testperiod.
3

uppmärksam på varje däckets slitbana när man jämför Kelly Däck och Continental däck. Detta är särskilt viktigt om du köper rekonditionerade däck. Slitbanan är juridiskt bärs i de flesta stater, om det är bara 1/16 av en tum djup, vilket innebär att du bör välja ett däck som är väl över det. Ta reda på om däcken är lämpliga för
4

vinterväder om detta är en faktor i din klimat. Dessa typer av däck är ibland som vinterdäck, och du kan hitta dem genom både Continental och Kelly Tires.
5

Leta efter bokstaven "DOT", ligger på sidan av den kontinentala och Kelly Tires du jämför. Detta står för Department of Transportation. Efter dessa brev, ser du fyra nummer. Dessa står för veckan och året att däcket tillverkades. Till exempel siffrorna "2208" betyder att däcket tillverkades under 22 veckan år 2008. Den nyare däcket, desto bättre.
6

Besök butiker som bär både Kelly och Continental Däck och be mekaniken för deras önskemål. Genom att välja platser som bär båda varumärkena, kommer du inte oroa dig så mycket om leverantör partiskhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76140.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.