Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort en kant från ett bildäck

En av de vanligaste reparationer som behövs på en bil ersätter en punktering. Mekanik ut $ 10 till $ 20 för att ta bort däcket från fälgen ensam. De använder en vulst breaker maskin för avlägsnande av däcket från fälgen. Denna maskin avlägsnar säkert däcket från fälgen, under en minut. Men att ta bort ett bildäck från en fälg kan göras i ditt eget garage med rätt teknik och verktyg. Saker du behöver
Valve stem remover Tool Review 2 pry barer eller stora flathead skruvmejslar
10-av-4-av-4 tum träbit
skyddande öga-slitage
handskar

Visa fler instruktioner
bort en Rim Från ett bildäck
1

Jack upp din bil. Skruva bort punkteringar lug nötter med däck skiftnyckel. Avlägsna däcket och lägg det med framsidan upp på golvet i ditt garage.
2

Köp en remover ventilskaft från din lokala auto reparation butik. Montera remover ventilskaftet över däck ventilskaftet och skruva det moturs. Avlägsna spindeln.
3

Placera en fot på vardera sidan av däcket och undvika inte röra fälgen. Flytta upp och ner nästan hoppar på däcket för att få pärlan på däcket för att bryta sig loss från fälgen. Efter att ha gjort detta för en minut, börjar bända av däcket från fälgen.
4

Force en skruvmejsel mellan fälgen och läppen av däcket. In skruvmejseln och bända läppen av däcket över fälgkanten. När du börjar bända mer och mer av däcket inre läppen över kanten på fälgen du kan använda två skruvmejslar för att bända större delar av däcket över kanten.
5

Bänd hela den inre läppen på ovanpå däcket över fälgkanten.
6

Placera träbit på golvet i ditt garage. Vänd på däcket och placera i mitten av kanten på blocket av trä.
7

Tryck nedåt på motsatta sidor med händerna på baksidan av däcket för att tvinga däcket från fälgen. Använd skruvmejsel för att bända den andra kanten av om du har problem med att trycka den helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76061.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.