Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man reparerar kanten på ett däck

Däck fälgar säkra bildäck till bilen och hålla dem stabila under resor och användning. Gropar och andra faror på vägen, såsom herrelös slitbanor orsak fälgar att böja och vika för andra skador under användning. Skadade däck fälgar kan leda till andra problem med din bil. Eftersom däck fälgar är dyra att ersätta, vissa bilägare väljer att reparera fälgar själva. Följ dessa steg för att reparera skadat däck fälgar och spara pengar. Saker du behöver
Blanket eller golvmatta
Crowbar eller bända bar
domkraft och pallbockar
Mallet
Wood plankan
gasolbrännare
Visa fler instruktioner
1

Bänd däcket fälgen från ratten med en kofot eller spett. Detta är en av de svåraste delarna av att reparera däck fälg, eftersom den kan vridas på hjulet i en udda vinkel.
2

Mät den oskadade delen av hjulet som en referens för reparation. Detta gör att du kan bestämma var däckfälg böjs och hur mycket, vilket ger dig en uppfattning om hur mycket uträtning behövs.
3

Värm böjda, skadade området av däcket med en fackla flamma att mjuka legeringen och göra den mer formbara under reparationsprocessen. Bär skydd såsom handskar och skyddsglasögon för att skydda dina händer och ögon från gnistor och värme.
4

Pound uppvärmd yta av däcket fälgen mot planka för att räta ut och jämna ut böjda, skadade området av fälgen.
5

Ställ däcket i en torr, företrädesvis skuggade området där den kan svalna i flera timmar.
6

Mät reparerade området mot den uppmätta tidigare och skadade delar. Om mätningarna är nu lika, är däckets fälg reparerad och klar för installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76099.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.