Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort locket Steering Column Från 1993 Eagle Vision

Du måste ta bort kåpan rattstången, i syfte att göra reparationer på din 1993 Eagle Vision tändningslås, rattstång eller instrumentbrädan. Detta lock omger toppen och botten av rattstången och inkluderar ett hål på höger sida för tändningslåset. Locket består av två separata delar som plötsligt tillsammans. Den nedre stycke är fäst vid undersidan av rattstången med tre Torx-skruvar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Shop handduk
låstängerna
Ratchet
Torx bit in
Visa fler instruktioner
Borttagning

1

Shift bilen i parken och ta ur nyckeln ur tändningen. Bänd faran knappen strömbrytare från knappmonteringen ovanpå rattstången med en platt skruvmejsel.
2

Luta ratten till sitt högsta läge. Vira en trasa runt tilthandtaget och greppa den med en låsande tång. Lås tänger på spaken, skruva av spaken och ta bort den från kolonnen.
3

Ta bort skruvarna på undersidan av kolonnen höljet med en spärr och en Torx bit.

4

Dra ner på botten höljet för att separera den från den övre kåpan. Skjut den nedre kåpan nedåt och stänga av tändningen.
5

Skruva tiltspaken in justeraren två till tre varv, justera ratten nedåt, och sedan ta bort det översta höljet bit.

Installation
6

Ställ in den övre höljet bit på plats, sedan luta ratten uppåt och skruva tiltspaken.
7

Skjut botten svepning över tändningslåset och i läge under den övre kåpan. Tryck de två höljessektionerna ihop bitarna så att de snäpper fast.
8

Sätt tillbaka Torx-skruvar på undersidan svepning bit.
9

Skruva tiltspaken i gungan , sedan slå in den med en handduk, och klämma en låstänger på spaken. Skruva tiltspaken på plats tills ombonad med låstången.
10

Tilt ratten nedåt och ställ in knappen för varningslampan på plats. Tryck nedåt på varningslampan tills det snäpper på faran strömbrytare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75869.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.