Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en bil Bruksanvisning

De flesta människor kasta sin bruksanvisning i handskfacket när de köper bilen och dra aldrig tillbaka tills de säljer sin bil. Vissa folk litar på manualen endast om det finns ett problem. Att få en ersättare manual för din bil är en ganska grundläggande uppgift för det mesta. Läs vidare för att lära sig hur man byter en bil bruksanvisning. Instruktioner
1

Gå till en återförsäljare. Om du har en bil som fortfarande säljs i dag, är chansen generalagenten antingen har eller kan få dig en manual för din bil -. Till ett pris
2

Ring generalagenten om du bilmodell inte längre görs eller om det är en av de tidigare modeller av den linjen. Återförsäljaravtalet förmodligen inte kommer att ha manualen i lager men kommer antingen måste beställa den eller kan berätta vart du ska gå för att beställa den.
3

Ring ett skrotupplag. Junkyards kan eller inte kan hålla fast Bilmanualer, men detta är en utmärkt resurs när allt annat misslyckas.
4

Kontrollera eBay. Folk säljer allt och inget på eBay. Det finns faktiskt tusentals handböcker för annat anges på eBay. Det är förmodligen en tanke på att eBay har också många bil handböcker om det är till salu också.
5

Kontrollera Internet. Du kanske kan hitta en instruktionsbok som någon skrivit på nätet av någon anledning. Du kanske kan ladda ner den och skriva ut den för din framtida post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70920.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.