Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att utnyttja ett hål för en tråd

Tapping gängor i metall gör att du kan fästa en bult till metallen utan att det behövs en mutter för att hålla bulten på plats. När du använder kranen, måste du hålla kranen smorda och se till att du håller ett jämnt tryck nedåt samtidigt som du vrider kranen i hålet. En karbid kranen är stark när kraft anbringas ned, men kranen går av lätt om du använder ojämnt tryck på sidan av kranen. Detta kommer att resultera i att du behöver ta bort den trasiga kranen från hålet, vilket inte är någon lätt uppgift. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Tap T-handtag
Tap in
Borr satt
gängvätska
ren trasa
Visa fler instruktioner

1

Sätt på dig skyddsglasögon och placera lämplig storlek kranen i kranen T-handtag. Om du är osäker på hålets storlek, slide borrkronor i hålet tills du bestämmer storleken på hålet.
2

Ansök gängvätska till kranen och hålet i metall som du trär . Addera 3

Passa kranen i hålet, att hålla kranen T-handtaget parallellt med ytan av metallen vända kranen T-handtag medurs för att börja gängning hålet för en standardgänga eller moturs om du knacka en vänstergängad.
4

Omvänd riktning kranen om du märker att kranen blir svårare att slå. Du kommer att behöva stänga kranen 1/4 till 1/2 varv i motsatt riktning för att avlägsna metallspån som är bindande kranen.
5

Fortsätt att vrida gängning hålet i metallen tills antingen du har bottnat i hålet eller toppen av kranen har nått metallytan.
6

Omvänd riktning kranen för att ta bort kranen från hålet. Kontrollera att kranen lämnar hålet torget för att undvika att gängorna skadas du knackat i hålet.
7

Rengör området runt det gängade hålet med en ren trasa för att avlägsna metallspån från ytan av metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71597.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.