Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett horn relä på en Mitsubishi Montero

Reläer är oftast den mest tillförlitliga rörliga delen i ett fordons elsystem och sällan behöver bytas. När man inte misslyckas, men, är ersättare väldigt lätt i de flesta fall. Innan du byter ut ett relä, testa reläet med en multimeter för att korrekt diagnostisera problemet. Ett horn som inte fungerar kan orsakas av en dåligt relä, en trasig tråd, ett brutet horn switch, eller ens hornet självt kan vara att skylla, så felsöka ordentligt innan du byter ut några delar. Saker du behöver
90-graders pick verktyg
Visa fler instruktioner Flighter Horn Relay Installation
1

Leta hornet reläet. På de flesta Mitsubishi Montero årsmodeller, kan hornet reläet finnas på säkringsdosan under huven. Reläets läge i säkringsskåpet kommer att noteras på höljet.
2

Öppna säkringslocket. Kontrollera positionen av reläet i säkringslådan med hjälp av diagrammet på höljet. Använd en 90-graders plocka för att ta bort reläet, om det behövs.
3

Inspektera reläplintarna för smuts och korrosion. Rengör kontakterna med elektrisk kontakt renare om det behövs. Undersök reläet för några tecken på skador.
4

Placera det nya reläet i reläplinten. Har någon trycker horn switch och känna reläet för rörelse. En väl fungerande relä kommer att producera en klick som lätt känns och hörs.
5

Byt säkringen panelen och stäng huven. Hornen relä installationen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71167.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.