Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installera en eftermarknad radio i ett 1999 Miata

Även den fabriksmonterade radion i en 1999 Mazda Miata tillgodoser behoven hos de flesta ägare, vissa väljer att uppgradera radion till en mer kraftfull, eftermarknad version. Ett stort utbud av eftermarknaden radioapparater är tillgängliga från ett antal fysiska och online-återförsäljare. Inte alla eftermarknaden radioapparater arbetar med varje ansökan, så det är viktigt att du väljer en eftermarknad radio som passar i Miata och är utformad för att ansluta till sitt elsystem. När du har fått ett nytt eftermarknaden radio, måste du ta bort lager radio och installera ett par olika adaptrar. Saker du behöver
Batteri skiftnyckel Skruvmejselsats
Radio borttagning verktyg
Eftermarknad radio tillbehör
Visa fler instruktioner
borttagning
1

Koppla bort Miata negativa batterikabeln med en batterikabel skiftnyckel. Detta eliminerar risken för elektriska stötar och skador på elektroniska komponenter.
2

Bänd upp tjänsten hålet täcker på båda sidor av Miata radion med en liten platt skruvmejsel. Var försiktig så att du inte skadar plasten täcker med skruvmejseln.
3

Infoga ett verktyg radio borttagning i varje tjänst hål tills de sitter ordentligt och koppla de interna låsklämmor på radion. Dra på verktygen för att dra ut radion i instrumentpanelen.
4

Koppla radions elektriska kontaktdon, sedan helt bort beståndet radion från fordonet. Manövrera låsflikama på aktiemarknaden radion för att avlägsna radio verktyg.
Installation
5

Anslut eftermarknaden adaptern radio sele, och alla andra adaptrar kabel som kom med din eftermarknaden radio, på radio kabelhärvan.
6

Skjut en distans radio gap över eftermarknaden radion om det behövs. Installera en eftermarknad radio bur på eftermarknaden radio enligt tillverkarens instruktioner om det behövs.
7

Anslut radion kabelhärvan till eftermarknaden radion. Anslut antennkabeln och skjut sedan eftermarknaden radio i instrumentbrädan tills den är jäms och man hör att låsklacken kontakterna klickar på plats.
8

Anslut den negativa batteripolen. Slå på eftermarknaden radion, sedan programmera klockan och andra inställningar. Testa radion att se till att det fungerar som listas på eftermarknaden radio bruksanvisning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75868.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.