Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en fläktmotor på en Acura Legend

Byte av fläktmotor i din Acura Legend kan vara ett tidskrävande projekt, men det är inte alltför svårt. The Legend är blåsaren sitter bakom handskfacket och kan bara nås efter avlägsnande något trim arbete, handskfacket och handskfacket stödram. Fläkten kommer ut väldigt snabbt efter de andra delarna har tagits bort och om man är uppmärksam på detaljer, kommer du att ha jobbet klar på nolltid. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna passagerarsidans dörr och lokalisera de tre skruvarna som löper längs toppen av instrumentpanelen precis under handskfacket dörren. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel, dra sedan panelen bort och ställ den åt sidan.
2

Ta bort de fyra handskfacket montering bultar på basen av handskfacket dörren med en socket och ratchet, sedan Demontera handskfacket från instrumentbrädan. Ställ den åt sidan så att den inte skadas.
3

Avlägsna locket från instrumentbrädan ligger precis till höger om handskfacket öppnas genom att ta bort de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel . Ta bort skruvarna från den vänstra sidopanelen i handskfacket öppningen med en stjärnskruvmejsel. Ställ de två panelerna åt sidan.
4

Lokalisera de åtta skruvarna på handskfacket ram, ta bort dem med en stjärnskruvmejsel, dra sedan ramen ur öppningen, utsätta fläktmotorn bakom det.

5

Lokalisera de två bultar och två skruvar som håller fläkten på plats. Avlägsna bultarna med en spärr och uttaget först, och sedan ta bort skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Dra fläkten mot dig tills du ser den elektriska kontakten bakom det. Separera kontakten från bilens ledningsnät och extrahera biåsarenheten från instrumentbrädan.
6

Placera den nya fläkten på plats, anslut kablaget till fläkten kontakten och montera de två fästbultarna med en hylsa och spärrskaft. Montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Gå tillbaka och dra åt skruvarna till sju Nm. med en momentnyckel.
7

Placera ramen handskfacket i öppningen och installera de åtta skruvarna, dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Placera den vänstra panelen och montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.
8

Installera den högra kåpan streck änden, dra åt de tre skruvarna och placera handskfacket i instrumentpanelen. Montera de fyra bultar på undersidan av handskfacket och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft.
9

tillbaka den nedre instrumentpanelen och installera de tre skruvarna som håller den på plats. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72405.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.