Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Sälja begagnade Auto Tools Body Shop

Hålla upp med auto-Body Shop verktyg kan bli dyrt för professionella mekaniker och gör-det-själv mekaniker likadana. Verktyg slits ut, få felplacerade och förlorad eller upphör att vara effektiv. Mekanik är alltid på jakt efter nya verktyg för att lägga till sina samlingar, vilket gör verksamheten av verktyget försäljning ett potentiellt lönsamt företag. Auto-Body Shop verktyg typiskt kan rengöras och renoveras för att göra lönsamma försäljningen. Leta efter en rad olika vägar för att börja sälja begagnade auto-Body Shop verktyg. Saker du behöver
Inventering StorageMarket prissättning ark
Visa fler instruktioner
1

Bekanta dig med marknadsvärdet av olika verktyg genom att besöka auto-butik återförsäljare och webbplatser som säljer använt verktyg. Du måste veta vad andra säljer verktyg som används för att så att när du börjar leta efter inventering att sälja, kan du mäta ett rimligt pris där du kan bygga en vinst. Denna övning kommer också att hjälpa dig att få en känsla för vad som är allmänt tillgänglig via begagnade butiker och där det kan finnas ett tomrum som du kan fylla.
2

Börja med att samla ihop en inventering av mekaniker verktyg. Håll utkik efter annonser i lokaltidningarna från mekanik som går i pension eller får ut av verksamheten. Sök sajter som Craigslist för erbjudanden från enskilda mekanik. Leta efter verktyg som är dyra när de köptes nya såsom svetsutrustning, dockor och arbetsbänkar, hydrauliska hissar, kompressorer, sand verktyg sprängning och bogsering accessoarer. Addera 3

Inrätta en butik där du kan testa de verktyg innan du erbjuder dem till försäljning. Investera i städutrustning såsom en Dremel verktyg och en sandbläster att lysa verktyg, ta bort rost och ge dem nytt liv. Stock metallpolish såsom 3M Rubbing och hand glasyr. Tools köpte i lösvikt innehåller ofta objekt som inte kan fastställas och andra som visar sig vara skatter med lite slipning och polering.
4

besöka lokala auto-organ butiker och låt mekanik veta om ditt nya företag . Passera ut visitkort och erbjuder sig att ta med inventering av för dem att överväga. Kontrollera med ägaren till en affär för att ta reda på den bästa tiden att besöka mekaniken. Du vill skapa goda relationer med ägarna så att du kommer att vara välkomna.
5

Placera dina egna annonser på nätet. Använd auktionssajter där människor shopping för verktyg tenderar att besöka. Kringgå alla andra varor som säljs på nätet och locka kunder för auto-Body Shop verktyg genom klassificeras webbplatser såsom UsedCar Verktyg och Autobody Online.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71062.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.