Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en fläkt resister på 2005 Nissan Armada

Den fläktmotor motstånd på en 2005 Nissan Armada är den komponent som gör att fläkten att arbeta vid olika hastigheter beroende på förarens önskemål. Det åstadkommer detta genom att elektroniskt reglera strömmen till fläktmotorn i samband med fläkthastighet switch. En felaktig eller underlåta fläktmotor resistor får endast tillåta fläkten att arbeta på en eller två inställning, eller vissa inställningar kanske inte fungerar. Den fläktmotor resistorn är belägen under instrumentbrädan, inuti fläkten motoranordningen på passagerarsidan av fordonet. Saker du behöver
Work ljus
Metric mutterdragare uppsättning
platt skruvmejsel som
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Öppna passagerardörren och skina ett arbete ljus i passagerarutrymmet fotutrymmet området.
2

Bänd ut häftstift från nedre streck sida efterbehandlare med en platt skruvmejsel. Dra upp den nedre främre märkplåtens tills den lossnar. Ta bort den nedre efterbehandlaren streck sida och den nedre främre märkplåtens som en enhet.
3

Koppla fläktmotorn motståndets elektrisk kontakt. Det finns flera färgade trådar fäst vid den och är i mitten delen av fläkt motoranordningen.
4

Ta bort de två skruvarna som håller fläktmotorn motståndet på plats med en metrisk mutter förare och ta bort fläkten motor motstånd.
Installation
5

Ställ den nya fläktmotorn resistor på plats och installera det fästskruvar med en metrisk mutterdragare.
6 < p> Anslut fläktmotorn motståndets elektrisk kontakt.
7

Ställ den nedre efterbehandlaren streck sida och nedre främre spark plattan i läge. Tryck nedåt på den nedre främre märkplåtens tills den snäpper på plats. Lyft nedre efterbehandlaren streck sida i position och tryck på plast stöttapp i sitt monteringshål tills det sitter ordentligt.
8

Testa fläktmotorn på alla inställningar för att bekräfta att den fungerar ordentligt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75840.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.