Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en Quick Fix för en Slipping Transmission ?

När en överföring fungerar , växlingen går smidigt att köra , vända eller parkera ett fordon . Dock förekommer ibland problem resulterar i en överföring halka . Orsak

En av de viktigaste orsakerna till ett halka växellåda läcker vätska . Transmissionsolja kan läcka från platser som drivaxeln sälar , momentomvandlaren eller pannan packningen av transmissionen . Om vätskan blir riktigt lågt , kan transmissionen inte fungerar helt och hållet .
Kontrollera

en mätsticka som indikerar låg transmissionsolja nivåer kan innebära vätska läcker . Du behöver motorn på tomgång med fordonet i parken när du gör detta kontrollerar . Om det fortfarande finns någon läcka ses , kan det vara en läcka i transmissionsolja svalare i din radiator .
Fix
p Om en läcka inte orsaken dina transmissionsolja är låga , att lägga tillbaka rätt mängd är en quick fix för en halka sändning . Märket FULL på mätstickan är vad som bör användas för att undvika överfyllning . För mycket transmissionsolja lagt negativt kan påverka hur en överföring fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74823.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.