Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett Rear Sway Bar i en Porsche 944

Porsche 944 var en gemensam insats mellan Porsche, Volkswagen och Audi på 1980-talet för att utforma en front motor sport Coupe. Det var en stor hantering bil, kände dock Porsche att VW influenser var späda sitt varumärke och tillverkning upphörde 1991. En av de viktigaste komponenterna till Porsche 944 s hantering var sitt inflytande barer. Vingla barer ansluta motsatta hjulenheter att göra chassit styvare. Detta hjälper coupe håll hörn bättre och hindrar kroppen från att rulla omkring från tröghet. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Wrench in
Däck järn
Gummiklubba
Bakre krängningshämmare
Bussningar
Visa fler instruktioner

1

Jack Porsche 944 upp på alla hörn. Skjut domkraften in under bilen ram, jack det hörnet upp och skjut sedan in en pallbock att hålla hörnet upp. Upprepa denna process på alla hörn. Avlägsna muttrarna från varje hjul med dina däck järn och skjut sedan hjulet för hand.
2

Skjut de två krängningshämmare bussningar på krängningshämmaren. Bussningarna har en skåra på ena sidan där du kan hamra gummiringen på baren med en gummiklubba. Det spelar ingen roll var på gungning eftersom bussningen kan glida fram och tillbaka. Placera metallunderlagen över bussningarna och skjut sedan stödet och bussningen att matcha upp med bultarna hålen på 944: s ram. Gänga varje bult i först, sedan skiftnyckel ner dem tätt.
3

Bolt i toppen av krängningshämmaren länksystemet på höger sida först. Vingla länksystem övre bultarna på den sidan av navaggregatet i högra hjulhuset. Sedan bult botten av krängningshämmaren länksystemet till den högra änden av krängningshämmaren. Flytta krängningshämmare till vänster eller höger för att anpassa den till kopplingen. Bulten i vänstra gungning länksystemet på navet montering och sedan på den vänstra änden av krängningshämmaren.
4

Sänk Porsche 944 från pallbockar och ta det för en provtur. Du kommer inte märka någon skillnad i straightaways men du kommer i hörnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75313.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.