Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter bilbältena bak i en Toyota Camry

Om du behöver byta ut de bakre säkerhetsbältena i din Toyota Camry, kan du köpa nya enheter från en Toyota-återförsäljare, eftermarknad leverantör eller få en begagnad uppsättning från en bärgning gård. Om dina bälten är slitna eller sliten, håller låsmekanismen inte eller den Indragare inte fungerar korrekt, är det en bra idé att byta ut dem. Om säkerhetsbältena inte fungerar ordentligt och din bil är inblandad i en kollision de åkande skulle skadas allvarligt. Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och ta bort fyra bultar längs framkanten på nedre sätet kudde. Bultarna kan enkelt tas bort med en hylsa och spärrskaft.
2

Lyft den främre delen av sittdynan och dra den framåt. Ta bort kudden ur bilen för bättre tillgång till säkerhetsbältena. Addera 3

Lokalisera de kvarhållande bultarna som håller kortare förankringsbandet till golvet. Ta bort skruven med en hylsa och spärrskaft. Ta bort ankare bälten från bilen.
4

Leta ankarbulten på sidoväggen nära golvet för axelbältena. Ta det med en hylsa och spärrskaft.
5

Flytta upp till toppen av axelremmen och lokalisera vrida loop fäste. Ta bort plasten trim locket och ta bort bulten enligt den med en hylsa och spärrskaft. Ta det roterande loop fäste från sidoväggen.
6

Lokalisera bulten som håller Indragare till sidoväggen. Ta bort skruven med en hylsa och spärrskaft sedan bort Indragare. Avlägsna hela bältesenhet från bilen.
7

Installera de nya ankare remmarna genom att placera hållaren på änden av bandet på golvet och installera monteringsbulten. Dra åt skruven med en hylsa och spärrskaft.
8

Installera de nya axelbältena genom att rikta ankaret slinga med hålet i sidoväggen nära golvet och installera monteringsbulten. Dra den med en hylsa och spärrskaft. Montera svarvning slinga fästet och monteringsbulten upp på sidoväggen nära taket. Dra åt skruven med en hylsa och spärrskaft.
9

Placera Indragare på den plats som du tog bort den gamla från och rikta hålen. Sätt in fästbulten och dra åt den med en hylsa och spärrskaft.
10

Vridmoment varje monteringsbulten i säkerhetsbältet systemet till 32 foot-pounds med en momentnyckel. Montera den bakre kudden botten sits och sätt de fyra bultar. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft vridmoment därefter till 14 foot-pounds med en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71828.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.