Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en bra kompressor för arbeta på bilar?

En kompressor är en värdefull tidsbesparande verktyg för att arbeta med bilar. Att välja en bra kompressor för ditt hem bilverkstad kräver att du är uppmärksam på de prestanda och mångsidighet för kompressor du köper. Identifiering

En kompressor är en stor, högljudd, eldrivna verktyg som pumpar snabbrörliga luft genom en slang. En kompressor är en av de dyraste verktyg som används i en grundläggande auto butik. Kostnaden för kommersiell kvalitet kompressorer varierar från $ 250 till ca $ 2.000.
Kapacitet

En kompressor måste ha tillräcklig kapacitet för att prestera bra för att arbeta med bilar. "Återställa din Collector Car" av Tom Brownell rekommenderar minst 220-volts kompressor som arbetar på 5 hästkrafter och förnödenheter minst 20 kubikfot luft per minut. Kraftiga bilverkstad jobb kräver ett minimum av 150 psi, eller pund per kvadrattum.
Accessoarer

En kompressor ska kunna fästa till tillbehör som en färg pistol eller sand blaster. Med hjälp av en kompressor-driven måla pistol eller sand blaster gör auto måla jobb snabbare och enklare.
Använder

Förutom sprutmålning och slipning, kan du använda en luft kompressorn att arbeta tryckluftsdrivna verktyg såsom skiftnycklar, slipmaskiner och liknande elektriska verktyg. Utanför bilverkstad, kan du använda en kompressor för att fylla cykeldäck eller göra något komprimerad luft damning.
Överväganden

Vissa tillverkare hävdar nivåer produktprestanda som don 't mäta upp när du använder dem hemma. När du köper en kompressor som uppfyller de nödvändiga prestandakrav, försöka lära om människor som har köpt kompressorn är nöjda med den makt de har.
Effekt

kompressorer drivas med bensin samt med el. Bensindrivna kompressorer är oftast bärbara. För en fast monterad kompressor för användning i en bilverkstad, är en elektrisk kompressor mest lämpliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72090.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.