Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar ett ljus i en Chevy Tahoe

Chevrolet Tahoe är en SUV infördes 1995. Lamporna på din Tahoe måste alla vara i skick för din säkerhet såväl som för andra förare, om inte, kan du dras över av din highway patrol och utfärdade en fix-it biljett. Byte någon av lamporna är en enkel process, som kräver inget annat än en skruvmejsel och en ny glödlampa. Även lampan typerna skiljer sig för varje ljus, de är alla tillgängliga på de flesta bildelar leverantörer. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Ersättningslampor
Visa fler instruktioner
Strålkastare
1

Stäng av Tahoe motor och öppna huven. Ta bort de två stiften från toppen av strålkastarenheten genom att vrida dem inåt och dra ut dem.
2

Dra strålkastarenheten ut ur fordonet och dra ur elektrisk tråd. Den större kontakten är halvljus och använder 9006-typ glödlampor. Den mindre kontakten är helljuset och använder 9005-typ glödlampor. Vrid önskade glödlampan moturs och ta bort den från enheten.
3

Skjut in den nya lampan i aggregatet och vrid den medurs för att låsa den på plats. Återanslut den elektriska kabeln på baksidan av enheten och sätt tillbaka den i bilen.
4

tillbaka och dra åt de två stiften ovanför strålkastarenheten. Stäng huven.
Front Turn Signal, Side Marker och Varselljus
5

bort strålkastaren församlingen genom att följa stegen i avsnitt 1. Detta kommer att ge tillgång till blinkers montering. Tryck nedåt på hållarklämman att frigöra enheten.
6

Dra församling ut ur fordonet. Den minsta uttaget är sidomarkeringslykta och använder 3457A-typ glödlampor. Den största uttaget är blinkers lampa och använder 3457A-typ glödlampor. Resterande uttaget är varsellyktan och använder 4114K-typ glödlampor. Tryck spaken låsande frigivande på önskat uttag att släppa den och vrid den moturs för att ta bort den från enheten.
7

Dra den gamla lampan ur sockeln och placera den nya lampan i sockeln. Placera sockeln tillbaka in i aggregatet och vrid den medurs för att dra åt den.
8

tillbaka monteringen blinkers i fordonet. Anslut elektrisk tråd. Placera strålkastarenheten tillbaka in i bilen, och se till att återansluta elektrisk tråd och installera de två stiften. Stäng huven.
Side Identification positionsljus
9

Leta varvet packningen nära bakhjulet. Dra tillbaka kanten på packningen för att exponera tjänsten facket.
10

Push i kortplatsen med en skruvmejsel för att lossa monteringen sidomarkeringslampa. Dra höljet ut och dra ur selen lampenheten. Ta bort den gamla lampan och placera ersättningslampa i fordonet. De sidomarkeringslyktor använder 194-typ glödlampor.
11

Återkoppla sele lampenheten och knäpp fast den i huset. Sätt tillbaka lampan monteras i fordonet.
Roof positionsljus
12

Använd en skruvmejsel för att ta bort de sex skruvarna på framsidan av taket markör församling. Detta aggregat är placerad på toppen av Tahoe. När skruvarna tas bort, lyft bort linsen från aggregatet.
13

Vrid gamla glödlampan moturs för att ta bort den från sockeln. Taket positionsljus använder 194-typ glödlampor.
14

Skjut en ny glödlampa i sockeln och vrid den medurs för att låsa den på plats.
15

tillbaka linsen och dra åt alla sex skruvar.
baklyktor
16

Ta bort de två skruvarna från baklyktan församling. Dra aggregatet ur fordonet.
17

Tryck ned frigöringsspaken och vrid den önskade lamphållaren moturs för att ta bort den från enheten. Den översta uttaget innehåller glödlampa blinkers, innehåller mitt uttaget back-up lampa och botten uttaget innehåller glödlampan bromsljuset. Alla tre lampor använder 3157-typ glödlampor.
18

Dra gamla glödlampan rakt ut från uttaget och ersätta den med en ny lampa. Placera sockeln tillbaka in i aggregatet och vrid det medurs tills det klickar på plats. Installera aggregatet bakljus och sätt tillbaka de två skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73398.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.