Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den Spare From Under en Chevy flaket

Flat däck. De är en av de saker som bara händer när man minst anar det, och oftast när du är sen till ett viktigt möte. Byta ett däck är inte svårt, men ibland, får däcket ut av sig själv kan vara lite besvärligt. Saker du behöver
Chevy truckStock jackStock jack verktyg
Visa fler instruktioner
1

Dra först passagerarsätet fram och ta bort verktygslåda från bakom sätet. Den är belägen i en täckt plastback med en skruv-off lock. Ta ut rörtång och de andra två raka verktyg ur fickan
2

.
3 < p> De två raka verktyg länka samman i mitten, som en spärr och en socket. Klicka två tillsammans.
4

i den bakre stötfångaren, precis vid sidan av registreringsskylten, det finns ett litet hål. Det är hålet för reservhjulet. Skjut de kombinerade raka verktyg i hålet till slutet klickar på plats.
5

Ta rörtång ut. Du kommer att märka att det finns ett fyrkantigt hål i mitten av skiftnyckel. Placera det på slutet av de raka verktyg som hänger ut ur stötfångaren och klicka på den.
6

Vrid rörtång moturs. Däcket börjar sänka till marken.
7

När däcket är på marken, eller så låg att du kan komma åt den, luta upp det och ta bort kabeln från hjulcentrum genom att luta den åt sidan.
8

När däcket har ändrats, kan du lägga den antingen på baksidan av sängen, eller montera den som lager reservdäcket installerades. Veva rörtång motsatt riktning, vilket lyfter upp antingen däcket eller däckens fäste av sig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71074.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.