Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Fyll hydrauloljan i en gaffeltruck

Hydraulolja är livsnerven i en gaffeltruck. Gaffeltruckar beroende hydraulik för sina lyft förmågor samt styrning. Det är viktigt att bibehålla den rätta nivån av hydraulvätska i en gaffeltruck är reservoar. En otillräcklig hydraulolja minskar en gaffeltruck för lyft och förmågor styrning. Ett överflöd av vätska, å andra sidan, kan leda till andra problem, såsom läckage och spill. Många tillverkare rekommenderar att man byter en gaffeltruck hydraulolja efter 1000 timmars användning. Saker du behöver
Forklift bruksanvisning (om tillgängligt) katalog Oil matarpumpens
Visa fler instruktioner
1

Consult gaffeltruck bruksanvisningen, om sådana finns. Det kommer att berätta den specifika kvalitet av hydraulvätska att använda samt hur den särskilda nivån i hydraultanken är. Om tillverkarens rekommendation inte kan hittas, använd en generell vätska som ISO 32 hydraulolja.
2

Park trucken på ett jämnt underlag. Sänk gafflarna tills de rör marken, lägg i parkeringsbromsen och slå av tändningen.
3

Leta hydraultanken. Det kommer att ha en ventilerad påfyllningslocket på ovansidan och ett synglas eller fyll spårvidd på sin sida för att indikera vätskenivån.
4

Ta det ventilerade påfyllningslocket. Sätt olja leverans pumpens munstycke i påfyllningsröret och börja pumpa vätska i reservoaren.
5

Observera tankens vätskenivå med via synglaset eller fyll spårvidd. När vätskenivån når maxstrecket, sluta pumpa. Överfyll inte tanken.
6

Dra långsamt leverans pumpens fyllning munstycke. Använd en butik handduk att innehålla eller städa upp någon hydraulolja som kan ha spillts på utsidan av tanken.
7

Slutför fylla gaffeltruck hydrauliska tank genom att ersätta den ventilerade påfyllningslocket.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75503.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.