Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter takluckan strömbrytare i en 2002 Nissan Maxima

Makten taklucka i din Nissan Maxima har två växlar placerade i takkonsolen mellan solskydden. Växeln på förarsidan öppnas och stängs glaset och en på passagerarsidan höjer baksidan av glaset upp eller sänker ner den. Byte någon av omkopplarna kräver att du tar bort konsolen från innertaket för att komma åt kablarna på baksidan av switchen. Replacement switchar är tillgängliga via alla Nissan-återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera skruven i mitten av konsolen precis bakom växlarna. Ta det med en stjärnskruvmejsel, sänk sedan konsolen nog att komma ledningar bakom det.
2

Välj ledningarna kontakten på switchen du tar bort. Tryck in låsspärren på kontakten och skilja den från baksidan av omkopplaren.
3

Leta låsflikarna på ändarna av växeln och tryck dem båda i, tryck sedan på knappen ut genom framsidan av panelen. Släng den gamla kontakten och montera den nya i hålet. Var säker på att det är rättvänt eller måste du ta bort det och vända det.
4

Tryck in kontakten kabelstammen på baksidan av brytaren, se till att det låser på kroppen av omkopplaren . Höj konsolen i läge mot innertaket och montera skruven.
5

Dra konsolen fästskruven med en skruvmejsel men inte åt det eller du kommer att spricka plast konsolen. Slå på tändningen och testa den nya växeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72407.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.