Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att hitta och köpa billiga Porsche Delar

Letar du efter några begagnade billiga Porsche delar? Eftersom alla dina pengar kommer förmodligen att din bil betalning, kan hitta extra pengar för att köpa dyra Porsche delar vara tufft. Nya Porsche delar kan kosta en premie. Här är några tips om hur man hitta och köpa billiga rabatterade Porsche delar. Saker du behöver Málaga Telefon
Internet /Datorer
Transport
Visa fler instruktioner
1

räkna ut om den Porsche delen du letar efter är utbytbar med andra Porsche modeller. Till exempel en fläktrem på en Porsche turbo kan också vara samma som används på en Porsche Boxster. Att veta vilken Porsche modeller kan du få del du söker från kan hjälpa dig när det blir dags att ringa rädda varv. Du kan ta reda på om en del kompatibilitet genom att posta en fråga på en någon online Porsche forum.
2

Ring din lokala bärgning och gårdar skräp. Fråga dem om de har den särskilda del du söker efter. Se till att fråga dem om de har några andra Porsche modeller som den del du söker efter kan vara samma på dem. Ibland vet de inte vilka delar som är utbytbara så det hjälper att känna dig själv i förväg.
3

Sök eBay Motors för Porsches med bärgning titlar. Många människor kommer att lista förstörda eller gamla Porsches strikt för delar. Kontakta säljaren direkt och fråga dem om de är villiga att sälja dig bara den del du behöver. De säljer bilen för skräp så det inte kommer spela någon roll om det saknas ett hjul eller annan liten del. Du kan hitta ganska mycket varje bärgning Porsche du söker på ebay inklusive 911, 914, 928, 356, och 356. Ibland kan du även hitta enskilda Porsche prestanda delar.
4

Hitta en lokal Porsche verkstad i ditt område. Ibland kommer de att ha skräp delar om runt att de är villiga att sälja för billigt. Om de måste beställa något kommer det att bli dyrt men.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71318.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.