Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vanliga problem med 1996 års Nissan Maxima

Den första Nissan Maxima var faktiskt en topp-trim Datsun 810, det nådde amerikanska kuster år 1977. År 1981 Maxima blev sin egen modell linje, under 2010 var Maxima i sjunde generationen (åtta om man räknar den Datsun 810 Maxima). Den '96 Maxima, som har varit känt för att ha några vanliga problem, är den linje fjärde generationen. Skrapande ljud

Några 1996 Maxima ägare anmälde en målning i de bakre bromsarna på sina fordon. Mekanik upptäckte att parkeringsbromsen höll trycket på bakdäcken även efter release. Detta krävs installation av nya bromsbelägg och en ny bromsvajer.
Motorknackning
p Det har varit två orsaker som identifierats från ovanliga motorljud i 1996 Nissan Maxima. En rapporterad "knackar" befanns bero på en defekt färddator som måste ersättas. Medan en lös kamkedjan orsakade en obekant "skallra." Kamkedjan fix krävs en ny kedja guide och spännare.
Stalling Out

Korrosion på kylgivaren av en 1996 Nissan Maxima har befunnits vara orsaken till ett motorstopp och hård-start problem. Denna kylgivaren måste bytas för att lösa problemet. Addera Dålig Idle

Var elledningar böja i fjäderben, har mekanik funnit trasiga kablar som har orsakat fel i starter och luftkonditionering. Denna hårda böj av trådarna till fjäderben har resulterat i skuren och trasiga ledningar i 1996 Maxima.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73065.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.