Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får luft ur ett hydraulsystem

Luft får trycket i ett hydraulsystem för att släppa. Detta orsakar en mängd olika problem, beroende på vilken typ av hydraulsystemet. När luft kommer in ett fordon bromsar, måste du tillämpa mer tryck på bromspedalen för att stoppa fordonet. Däremot kommer en hydraulisk domkraft lyfta någon vikt när luft tränger vätska i den hydrauliska cylindern. Luftning av systemet avlägsnar luft ur systemet och tillåter systemet att fungera korrekt. Saker du behöver
Hydraulolja
platt skruvmejsel
skiftnyckel
Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Fyll fluidreservoaren till den fullständiga linjen med hydraulvätska. Ta fyllningen skruven om du tar bort luft från en hydraulisk domkraft för att lägga vätska direkt till den hydrauliska cylindern.
2

Trycksätt hydraulsystemet genom att förlänga den hydrauliska cylindern. Till exempel, tryck och håll bromspedalen i ett fordon om avlägsnande av luft från ett bromssystem.
3

Öppna avluftningsventilen ligger nära hydraulcylinder med en skiftnyckel. Stäng avluftningsventilen när ingen luft strömmar från ventilen. Upprepa proceduren tre till fyra gånger för att avlägsna all luft från systemet.
4

Fyll hydraulsystemet med hydraulolja efter avlägsnande all luft ur systemet. Installera fyllningen skruven om du tagit bort den för att fylla det hydrauliska systemet.
5

Testa systemet för att säkerställa korrekt funktion. Upprepa bleeder process om systemet inte fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72855.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.