Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto Air Intake Systems : Hur att jämföra sina resultat

Luftintag system varierar i stil , pris och producerad effekt . De sträcker sig från lager system utrustade med luft lådor och filter till kall luft intag och varma luftintag . Alla har ett filter av något slag. Begränsning
p Alla luftfilter begränsar luft till en viss utsträckning . Den mindre begränsningar , desto mer kraftfull är din motor . Luften fortfarande måste filtreras av smuts och skräp. Ett högt flöde filter, såsom en K & N , tillsattes till en lager system ger mer luftflöde ekonomiskt.
Temperatur

Kall luft generellt är bättre för framställning av hästkrafter tills luften blir för kallt , precis under norra vintrar . En riktig kall luft intag är bra för racing , och fungerar bra i måttliga till och med mycket varmt klimat . Avhandlingar system finns tillgängliga för många fordon från eftermarknaden tillverkare . En airboxen gör stora klunkar luft när gasspjället öppnas hela vägen i hög hastighet . Därför bör varje intag systemet har en airbox anpassad till storleken på motorn .
Pris

Summan av kardemumman är att du måste utvärdera vad dina behov är och vad du har råd att spendera på ett luftintag systemet . Kraften och effektiviteten vinster du kommer att få beror mycket på andra modifieringar du gör på ditt fordon . Forskning tillverkares påståenden och välja ett system som är bäst för din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74454.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.