Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man skapar en framgångsrik auto Business Glass Installation

Etablera en framgångsrik auto företag glass installation kräver ordentlig tekniker certifiering, företagsregistrering och uppmärksamhet på inventering, försäkringar och kampanjer. Saker du behöver
Computer Automobile hotell med Internetanslutning Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

Det första steget är att ansöka om certifiering genom en accepterad nationellt certifieringsorgan. National Glass Association och Independent Glass Association närvarande erbjuda certifiering kurser. De grundläggande förutsättningarna är likartade för båda organisationerna. De kräver att sökande har sex månaders kontrollerbara auto glas branscherfarenhet och att härleda 50 procent av sina förvärvsinkomster genom auto glas arbete.
2

andra, välj en stark plats för ditt företag start-up . Viktiga faktorer att väga inkludera fordon och utrustning lagringskapacitet, kunden tillgång, synlighet på marknaden, kommunala föreskrifter zonindelning, och närhet till organisationer bilverkstäder. Kontakta kommersiella fastigheter byråer för att få tillgång till lokala hyra priser för kontor /affärer rymden.
3

tredje, registrera ditt företag med lämplig statlig eller kommunal verksamhet Licensing Agency. Du måste välja rätt företagsstruktur, så gör en del forskning för att avgöra som bäst passar dina mål. Alternativen är en enskild firma, bolag, aktiebolag, s-bolag, eller icke-vinstdrivande. Du kommer då att behöva lämna korrekt pappersarbete och betala de nödvändiga avgifterna för krav som sträcker sig från firma registrering business inkorporering. Kontaktuppgifter för de flesta byråer företag licensiering kan hittas i den blå (regeringen) Sidor av den lokala telefonkatalogen. Du kan också hitta anmälningsavgifter, lämpliga kriterier registrering och program på nätet via det lokala länet kontorist kontor.
4

Nästa steg är att köpa inventering. Du kommer att behöva avsätta ett fordon för en mobil tjänst som du planerar att erbjuda. Det är den vanliga behovet av att köpa kontorsutrustning som dataterminaler, databassystem och faktura programvara, telefoner kontor och fax. Du måste också skaffa rätt verktyg. Flera stora organisationer som Aegis Tools International och AG Distributörer lämna en fullständig förteckning över handels verktyg och utrustning som behövs.
5

Du kommer att behöva forska i processen Försäkring fakturering samt. Beroende på vilka tjänster du erbjuder, kan en stor del av din verksamhet drivas av försäkrings-och olycksfall relaterade remisser. Försäkringen faktureringsprocessen spelar en viktig roll i kundens betalning. Du måste utveckla relationer med de stora auto försäkringsbolagen i området för att på rätt sätt marknadsföra dina tjänster. Lokal industri workshops och konferenser kan ge goda möjligheter att bygga ett nätverk av kontakter.
6

Slutligen måste du ha en gedigen marknadsplan på plats. Utveckla en remiss partnerskap med lokala nya och begagnade bilhandlare. Du kan också se till partnern med bogsera företag och bilverkstäder. Du kan genomföra en kampanj tryckt reklam genom att publicera professionella flygblad och broschyrer på platser där stora grupper av potentiella kunder samlas. Dessa rum inkluderar tvätterier, bowlingbanor, idrottshallar och stora butiker. Köp visitkort att ge till potentiella remiss partner och kunder under möten och evenemang. Du kan också erbjuda kundvänliga program som 24-timmars service, eller fri service för nya klient remisser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72856.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.