Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Rusty Bilpanel

Under en tid, kommer bil paneler börja rosta. Även rost är i allmänhet lätt att behandla, kan det skada en bils utseende och försäljning värde om den inte behandlas korrekt och snabbt. Det är bäst att behandla problemet så snart du märker rost, underlåtenhet att ta itu med det snabbt kommer att se problemet ökar och blir mycket svårare att hantera. Saker du behöver
Stålborste
Sandpapper
Pensel
Paint
Kristallolja
Tape
Epoxy spackel
Rust lösningsmedel
Primer

Visa fler instruktioner
1

Leta området på bilen panel påverkas med rost. Använd sandpapper och lacknafta för att ta bort rost genom att gnida den. Lacknafta är en rengöringsvätska lösningsmedel används främst för att ta bort fläckar, rost och smuts från föremål som bilar och tegel.
2

Använd stålborste för att skrapa bort all rost fortfarande på panelen.

3

Sätt lite rost lösningsmedel på en annan bit sandpapper och torka försiktigt det område där rost var. Detta kommer att bli av med alla mikro bitar av rost kvar.
4

Sätt tejp runt det område där rosten var och sedan sprida en jämn mängd av epoxi spackel över området. Låt det torka i några timmar. Den filler kommer att täcka eventuella repor eller små hål som rost orsakade och bandet kommer att skydda din bil från färg. Sand till en jämn yta.
5

täcker området av panelen med primer. När den är torr, måla det område av bilen panel som påverkades med en färg som matchar bilen, med hjälp av tejpen som en gräns. Låt första lagret torka och applicera sedan en sekund.
6

Efter den andra pälsen är torr, polera och vaxa området för att avsluta din reparerade bilen panel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72693.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.