Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här klonar en transponder nyckel

Transponder nycklar är fordonsindustrin nycklar särskilt utformade för att förhindra stöld . Varje transponder nyckel har ett chip i plastlocket som avger en unik elektronisk signal till en mottagare i bilens tändning . Om signalen inte är klar eller är från fel nyckel , kommer bilen inte vändas . Transponder programmeras av tillverkaren av bilen för ett visst fordon . Det är därför speciell professionell kvalitet utrustning krävs för att klona en transponder nyckel . Det måste kunna programmera nyckeln elektroniskt med rätt signal . Du kan kopiera en transponder nyckel , men med hjälp av en professionell . Instruktioner
1

Ring din återförsäljare om du behöver en kopia av din nyckel och be om en prisuppgift . Sedan ringa en bil låssmed och be henne om en offert .
2

Beställ en nyckel från leverantör med det pris som passar din budget . En bil låssmed kommer ofta ut mindre och leverera nyckeln till dig direkt om så behövs .
3

Testa nya klonade transponder nyckel i bilen . Om det var programmerat fel , kommer det inte att starta och du måste ha säljaren omprogrammera det med rätt frekvens för din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72803.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.