Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en sprucken plast Auto Bug Shield

Bug sköldar skydda framkanten av bilens hood från buggar och stenskott. När ett stort föremål eller trubbigt våld spricker plasten bugg sköld, din huv skydd förloras. Regelbundna lim inte binder till plaster. Fastställande plast sprickor kräver ett bindemedel avsedd för varje specifik typ av plast. Tillverkarnas använder antingen ABS plast för att tillverka ogenomskinliga bugg sköldar eller Lexan plast för klart eller tonat bugg sköldar. Saker du behöver
Fönsterputs
ren trasa
Spruta
Plast lim
Fjäderklämma
600-grit sandpapper
Visa fler instruktioner

1

Spray fönsterputs på den spruckna delen av bugg sköld. Torka av renare från sprickan med en ren trasa.
2

Stick änden av en spruta i en öppen behållare av plast lim. Dra ut kolven på baksidan av sprutan mot dig att fylla den med lim.
3

Rikta spetsen på sprutan med mitten av bugg sköld spricka. Drag sprutan längs sprickan som du trycker in på kolven. Se till att du fyller längden av sprickan med lim.
4

Ställ en fjäder klämma över båda sidorna av sprickan. Inspektera sprickan att säkerställa att båda sidor om sprickan befinner sig på samma höjd. Lämna klämman på sprickan i 24 timmar.
5

Ta bort fjädern klämman.
6

Sand eventuellt överskott härdat lim från sprickan med 600-slippapper. Undvik att slipa ytan av bugg sköld för att minska slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72629.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.