Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Rätta jag ett slanglöst Bead?

Det är allmänt känt bland fyrhjulsdrivna entusiaster som luftade-down däck grepp terrängen för förbättrad rock-crawling förmåga. Men samma stenar kan ibland dyka ett slanglöst däck utanför sin pärla och orsaka en momentan punktering. Med pärlan unseated, bara lägga till luft är meningslöst. Först måste du sätta tillbaka däcket. Du kan göra jobbet med några vanliga trail verktyg. Saker du behöver
Jack
rörtång
Spännband
Vatten
Valve Tool Review hög kapacitet luft källa
Visa fler instruktioner

1

Lyft bilen och ta bort hjulet och däcket montering.
2

Borsta bort all lera och skräp från vulstområdet av däcket. Blöt pärla för att smörja det. Vulsten kommer förmodligen ändå att sitta på en sida av däcket. Om inte, lägg hjulet med baksidan nedåt och trampa på däcket runt dess omkrets som sittplats baksidan pärlan.
3

Sätt spännband runt däcket i mitten av slitbanan . Spänn remmen så att den komprimerar däcket och tätar pärla mot fälgen på hjulet.
4

Ta ventilkärnan. Fäst luftslangen till ventilspindeln och applicera tryck. Placera en fot eller knä mot hjulet och dra däcket mot dig för att hjälpa den täta. Den pärlan viljan sits med ett högt "pop."
5

Ta bort slangen och byt ut ventilen kärna. Lossa och ta bort spännbandet. Sätt tillbaka luftslangen och pumpa upp däcket.
6

Byt däck på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70914.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.