Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar ett däck som separerar från Fälgar

Ingenting är värre än en punktering. Det finns många anledningar till varför dina däck kan vara plana. Din däck kan ha en långsam läcka, en spik hål, eller en sidovägg punktering. Om du någonsin köra på ett däck som är för låg på tryck, kan du också orsaka däcket att separera från fälgen. Detta innebär i princip att kulorna har dragits bort från däcket. Du kan fixa ett däck som har dragits bort från kanten med bara några få verktyg och ca 20 minuter. Saker du behöver
ventilkärnan Remover Review Tvålvatten maskin
Däck med pärla blaster
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna ventilkärnan från ventilen stem av däcket genom att placera verktyget i spindeln och vrida den moturs.
2

Häll lite såpvatten runt båda sidorna av däcket i vulstområdet. Den vulstområde är där däcket möter fälgen på båda sidor.
3

Placera däcket på däcket maskinen och säkra till maskinen. Beroende på vilken typ av däck maskin du använder, kommer du säkert det annorlunda. Om du använder en maskin fälg klämma, kommer du placerar däcket på den övre plattan och fäst med klämmor som styrs med en pedal vid basen av maskinen. Om du arbetar med en mittstolpe däck maskin, kommer du placerar kanten över posten och säkra med en gängad kon.
4

Fäst uppblåsningsslangen av däcket maskinen till ventilspindeln och skjut inflationen pedal på däcket maskinen hela vägen ner. När du trycker ned pedalen en del av vägen, kommer luft att fylla däcket genom skaftet. När du trycker på pedalen hela vägen ner, kommer maskinen att spränga däcket underifrån och expandera däcket från vulstområdet så att filler kan fylla däcket.
5

Montera ventilspindeln med ventilspindeln verktyget och pumpa upp däcket till rätt inflation genom att använda mätaren ansluten till däcket maskinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70899.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.