Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man lägger däck tätningsmedel i en Tire

Däck är föremål för naturliga punktering faror och vassa konstgjorda föremål som spiller ut på blacktops. Däcktätningsmedel görs för nödsituationer som en vägkant punktering, men det kan också ge skydd mot framtida punkteringar och förlust av däcktryck från lösa fälg sälar. Det ursprungliga syftet med de flesta produkter däcktätningsmedel var att ge en omedelbar däck reparation för en resa nödsituation tills bilen kan drivas till en däckverkstad. Vissa moderna produkter skryta förmågan att göra effektiva reparationer och förlänga livslängden på ett däck. Saker du behöver
Valve stem core borttagning Saxen
påfyllningsrör
Kompressor eller fotpump
Visa fler instruktioner
1

Ta bort ventilspindeln kärna. Skruva av locket från ventilspindeln. Slip demonteringsverktyget in i skaftet och vrid den moturs tills kärnan avtryckaren är helt ur stammen. Håll kärnan och borttagningsverktyg närheten.
2

Skär öppna flaskan eller röret med tätningsmedel vätskan med sax. Fäst filler slangen till flaskan och däcket stammen. Pressa den rekommenderade mängden av fluid in i däcket baserat på dess storlek. Vänd flaskan eller tuben upprätt ibland under fyllning för att kontrollera mängden vätska doseras.
3

Installera kärnan ventilspindeln. Slip kärnan i däcket stammen botten först och använd borttagningsverktyg att fästa den i gängorna med medurs varv.
4

Fyll däcket till rekommenderat tryck med en kompressor eller fotpump. Portabla kompressorer säljs med DC pluggar för att passa en lättare bil cigarett. Vissa däck tätningsmedel produkter såsom Slime Smart Spair komma med sådana kompressorer för korrekt däcktryck inflationen på platsen för reparationer oavsett plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70765.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.