Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Fördelar med rostfritt avgassystem

En avgaser är en viktig del av fordonet som trattar och Scrubs biprodukter motor samtidigt minska motorbuller. Rostfritt stål är en av två grundläggande typer av avgas-material. Det andra materialet är vanligt stål. Rostfria avgassystem är mindre benägna att rosta och kan vara visuellt mer tilltalande. Mer Hållbar

Ett rostfritt stål avgassystem är mindre benägna att rosta, i enlighet med den på nätet biltidning Matey-Matey. Rosten är extremt långsam, jämfört med vanligt stål som kan rosta inom tre års användning. Rostfria avgassystem varierar beroende på klass: Ju lägre klass, desto bättre avgaserna. Till exempel, 304 och 316 grade avgassystem är överlägsen en 409-grade avgas, som erbjuder mindre motstånd mot korrosion, men fortfarande bättre än vanligt stål.
Visuellt tilltalande

Rostfritt stål är mer visuellt tilltalande, eftersom det inte är sannolikt att rost och missfärgas. Dessutom är dessa avgaser har initialt en polerad finish och strålande glans. Så länge du håller avgassystemet ren, behåller målgång sitt ursprungliga utseende och inte matt.
Avger Rök Snabbare

Enligt Stainless Online, ett rostfritt avgassystem kit tillverkare, rostfria avgassystem är effektivare ventilationssystem, vilket minskar värmeutveckling i motorn. Detta kan motivera deras ökade kostnader. Matey-Matey säger flera rostfria avgassystem kommer med en livstids garanti.
Life-Time garanti

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70468.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.