Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Öppna Headers Vs . Full Exhaust

Att se en bil med öppna headers är mycket mindre vanligt än de flesta fordon som är utrustade med ett komplett avgassystem . Öppna headers är extremt högt , potentiellt olagligt på allmänna vägar och vanligast på en racerbana . Öppna headers är den optimala designen för ansträngande motor gaser . Exhaust Design

En full avgassystem är gjord av flera komponenter , som frigör gaser avges från en motor förbränningsrum . Börjar på motorns cylinderportarna , ett avgasgrenrör eller sidhuvuden direkt avgaser i en främre rör som leder in i en katalysator , som fungerar som ett filter . Exhaust heads därefter in i en ljuddämpare , där avgaserna Ljudet är dovt , och slutligen det släpper igenom ett avgasrör . Öppna headers avgaser direkt gaser från motorn genom ett rörsystem pekade utanför .
Performance

Öppna headers ger optimalt avgasflöde och hastighet samtidigt minimera mottryck , vilket kväver motoreffekten på grund av den direkta vägen från motorn till luften .
DMV & emissionsprovning

Department of Motor Vehicles ställer krav på fordon som varierar enligt stat . Öppna headers är ofta olagliga eftersom skadliga avgaser inte är filtrerad och levereras rakt ut i luften . Öppna headers misslyckas provet genomförs. Det finns undantag . Till exempel kräver Delaware varje fordon som är utrustade med en katalysator för att ha en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70607.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.