Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man Välj ett avgassystem för ljud

Du vill välja ditt avgassystem så de andra bilarna på vägen vet att du är där. Men det är viktigt att veta vilka avgassystem ger dig den bästa prestanda samt ljud. Här är hur man väljer en av de bästa avgassystem för din resa samtidigt ljuddämparen tonen en prioritet. Instruktioner
1

Förhandsgranska ljudet innan du lägger ut pengar. Dynomax prestanda avgassystem har ljud byte som du kan ladda ner några av sina system på Firebirds, Mustanger och samhällslära med en Vtec motor. Logga in på A-1 Performance hemsida för att få en earful.
2

Cruise lokala visar för idéer. Inget kan jämföras med höra ett avgassystem i person, så kollar in de sevärdheter och viktigast, ljuden, på lokal bilen kryssningen. Du får idéer om vad som fungerar bäst på din märke och modell.
3

Välj ditt sound. Bestäm om du vill ha den klassiska V-8 muller eller en mer nedtonad ljud. Ett mycket bra val i båda fallen är en av de Flowmaster avgassystem. Du kan lita på deras 22 års erfarenhet i ljuddämparen verksamheten och de har ett avgassystem för varje typ av ljud du letar efter.
4

Bestäm om du vill ha ett dubbelt avgassystem eller enstaka avgassystemet. Tänk på att vissa dubbla avgassystem inte utför ordentligt eftersom de är konstruerade enbart för utseende. För att säkerställa en bra dubbelt avgassystem ljud, se till att välja ett system som flowmaster.
5

Håll prestanda prioriteras. Avgassystemet anmärkning är viktigt, men inte offra prestanda för ljud. Var noga med din avgassystemet matchar din motor grenrör och är korrekt monterad ner din underrede, eller annat du kan titta på minskad motorprestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70214.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.