Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Katalysatorn Plats på en 1988 Chevy K2500

Den ursprungliga katalysator på 1988 Chevy K2500 var en platt, bred, pellet-fyllda komponent. Chevy använde den här stilen omvandlare fram till mitten av 1990-talet. Botten av omvandlaren presenterade en pluggen som ofta skulle erodera från exponering och läcka de keramiska pelletsen ur innanför skalet. Ersättningsnivåerna pluggar fanns tillgängliga, ersatt de flesta eftermarknaden företag omvandlaren med en kapsel-formad direkt-fit-omvandlare med en inre keramisk honeycombed underbyggnad. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Shop ljus eller ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Park 1988 Chevy K2500 på en plan yta, stäng av motorn och dra åt handbromsen.
2

Sätt på skyddsglasögon och krypa under passagerarsidan av fordonet (bakom framdäcket) med butiken ljus eller en ficklampa.
Sida 3

Följ avgaserna slangen på passagerarsidan till motorns anslutning. Den främre röret av K2500 har en Y-pipe ansluten till både förarsidan och passagerarsidan av motorn.
4

Följ Y-röret tillbaka till nästa komponent bakom det. Det kommer antingen att vara en stor, bred, platt komponent eller en rund behållare med en extern värmesköld punktsvetsas på det yttre skalet. Denna komponent är katalysatorn. Beroende på storleken av hjulet basen av K2500, bakom omvandlaren kan det finnas en liten till medelstor längd anslutningsröret leder till ljuddämparen och avgasröret. Kopplingsrörstycket rutter över bakaxeln och ut mot den bakre stötfångaren, allt på passagerarsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70514.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.