Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Exhaust Repair Produkter

Avgassystem problem är någorlunda lätt att precisera, men om inte repareras, kan de orsaka buller eller ens utgöra en fara för människorna i bilen. Lyckligtvis, med många bra produkter avgaser reparation på dagens marknad, är avgaser reparationer lätt fast. Exhaust Reparationssatser

En bra avgas reparationskit bör innehålla stålplåtar samt sömlösa rör monteras för en snabb anslutning till avgasröret och beslag. Vissa reparationssatser komma med en hög temperatur stål kall svets, resistenta mot korrosiva avgaser värme och gaser. En avgas kit bör också innefatta en förstärkt skärm eller bandage för extra stöd och lätt att använda och förstå instruktioner.
Avgassystem Bandage

En avgas bandage fixar avgas revor och och varar länge eller till och med permanent. Ju mindre läcka eller spricka, desto bättre ett bandage fix fungerar. Avgassystem bandage är gjorda av epoxi-impregnerade glasfiber eller av eldfasta remsor och är resistenta mot den höga temperaturen och de korrosiva rökgaser från avgaserna. En avgas bandage är gjuten in i små hål eller sprickor på avgaserna. Då det kemiskt svetsar till avgasröret, ljuddämparen eller avgasrör och ditt avgassystem repareras. Addera ditt avgassystem Tätningsmedel

Avgassystem sealer fungerar som en kemisk svetsa eller en keramisk tätning och är avsedd för fastställande av små hål och sprickor. Det kan vara vatten-baserade och bör vara asbest gratis. Den innehåller ibland glasfiber fibrer för att hålla sealer på plats medan den härdar. Liksom alla avgaser reparation produkt ska den tål höga temperaturer. Avgassystem tätningsmedel bör också vara resistent mot kemikalier, lösningsmedel, åldrande och oxidation.
Avgassystem Repair Tape

Avgassystem reparation tejp är tillverkad av aluminium och en hög temperatur bindemedel. Det stoppar buller en skadad avgas gör och kommer att stänga ute farliga ångor. Det fungerar bra för mindre avgaser problem, men sällan är en permanent lösning för större hål eller sprickor.
Exhaust Repair Tools

För en gör-det-själv-jobb, Bilen ska stå på hjul ramper eller en pallbock. Ögonskydd behövs också eftersom rost flingor eller metallspån kan komma in i dina ögon. Metal snips eller fräsar och klämmor ljuddämpare behövs. Om klammer används för att spänna fast den nya delen på avgasröret, är en skruvmejsel för att passa klippen behövs. En tång för att bända bort de dåliga Avgasdelar är också användbart. Ett rör expander eller en VECKARE att montera den nya delen på avgasröret behövs också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70489.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.