Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man reparerar en sprucken Resonator på en Chrysler Sebring

Du vet när du utvecklar en spricka eller ett hål i din Chrysler Sebring-resonatorn. Den avgasljud, dvs ljudet ditt avgassystem gör när du kör, kommer att drastiskt förändras till det sämre. Det hesa ljud du är van vid att bli förvrängd och låter som det skramlar. Byta en resonator kan kosta flera hundra dollar som du bara inte kan ha för att investera direkt. Om du behöver ett par veckor men du inte vill att din bil att låta som den har ett "problem" och sedan korrigera din resonator med en klick spackel. Saker du behöver
Hög temperatur metall
spackel 600-slippapper
Nafta
Shop handdukar
Automotive jack
Jack står
Visa fler instruktioner

1

Jack den bakre änden av Chrysler Sebring av marken med sax domkraft placerad under reservdäcket i bagageluckan. Jack ena sidan av bilen upp och placera en pallbock under bakaxeln. Jack den andra sidan av bilens bakre från marken och placera en pallbock under denna sida. Detta gör att du kan säkert höja den bakre delen av bilen från marken så att du kan komma åt den spruckna resonatorn.
2

Sand området runt sprickan i resonatorn. Ta bort all rost och smuts från det drabbade området. Ytan ska vara lätt glänsande, och du borde kunna se metallen runt sprickan. Ju mer rost du kan ta bort, desto mindre chans att du kommer att ha för resonatorn sprickbildning eller rost igenom igen.
3

Torka bort smuts, fett och slipdamm bort av resonatorn med nafta med en ren disponibel butik handduk. Nafta är ett fett remover och kommer inte att lämna några rester på metallen som kunde hindra den höga temperaturen föreningen metall reparation fastnar på resonatorn yta.
4

Knåda hög temperatur föreningen metall reparation i handen tills den mjuknar till ett kitt. Placera kitt i sprickan i resonatorn. Den kitt ska överlappa metallen genom 2 till 3 inches i alla riktningar. Tryck ut massan ordentligt mot metall för att säkerställa en korrekt tätning. Enligt Permatex.com, bör deras spackel tillåtas att torka över natten (12 till 18 timmar).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70399.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.