Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur Cut Avgasrör

Cutting avgasröret är en viktig del av demontering och montering av ett avgassystem på din bil. Motorsågar kan skära avgas slang snabbt, men de kastar varma metallspån som flyger i luften medan du skär. Detta kan orsaka skador på dina ögon och bränna huden. Kedja röravskärare använder en kedja med skärande hjul för att skära igenom den tunna väggen hos avgaserna slangen och skapa en gradfri fyrkantig klippa utan att kasta heta metallspån runt. Saker du behöver
Rörgivare
Exhaust slang
Märkpenna
Chain avgaser
röravskärare Skärvätska
ren trasa
Visa fler instruktioner

1

Placera röret lindas runt avgas slang och vira den runt röret. Se till att sidorna av röret wrap är även så att röret wrap är fyrkantig på avgasröret.
2

Kör permanent markör längs kanten av röret wrap att skapa en referenslinje för skär du behöver göra runt avgasröret.
3

bort röret wrap från avgasröret och skjut kedjan av kedjan avgasröret fräs runt avgasröret.

4

Dra kedjan av kedjan avgasröret fräs tätt avgasröret och krok kedjan till anläggningen krok fäst till handtaget av kedjan avgasröret cutter.
5

Ansök skärvätska till skärhjulen i kedjan avgasröret cutter och tryck handtaget av kedjan avgasröret fräs runt avgasröret.
6

spänna kedjan av kedjan avgasröret cutter att tillämpa ytterligare tryck till avgasröret och upprepa steg 6. Upprepa processen tills du skär genom avgasröret.
7

Torka av den skurna avgasröret med en ren trasa för att avlägsna överskott av skärvätska från avgasröret för att slutföra styckningen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70396.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.