Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Prestanda Skillnaden mellan en Dual & singel Exhaust

Föreställningen skillnad i enkel och dubbel - avgassystem är enbart baserat på den mängd som produceras av evakuering . Även om två rör kan evakuera mer avgaser ger en enda avgassystem med större evakuering rör samma prestanda . Allmän information

Varje cylinder i motorn har ett rör som sträcker sig från den för avgaser . Alla rör gått med i ett rör som en utgångspunkt som ansluts till systemets huvud röret . Huvudet röret ansluter med katalysator , som omvandlar giftiga ångor till återanvändbara luft . Den katalytiska omvandlaren skickar sedan avgaserna genom ljuddämparen , som fungerar som ett andra filter , sänder den återstående luft genom ändröret .
Single Exhaust

Single avgassystem ha en katalysator, en ljuddämpare och ett avgasrör. De kan inte omvandlas till riktiga dubbla avgassystem eftersom smog regler inte tillåter Katalysator förändringar . När rätt konfigurerad , är ett enda avgassystem lika produktiv som en dubbel .
Dubbelt avgassystem

Dubbla avgassystem är antingen sant - Dual-eller Split - dubbla system . Den sanna - dubbelt avgassystem innehåller två katalysatorer , två halsdukar och två avgasrör . Uppdelningen dubbla systemet har en katalysator , en ljuddämpare och två avgasrör . Enligt Flow master halsdukar, dubbla avgassystem öka motorkraften , använder gas mer effektivt och minska motorbuller .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70616.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.