Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur Test avgasutsläppet

Avgasemissionerna bidrar till en stor mängd av de föroreningar som nu finns i atmosfären. För att minska de utsläpp som frigörs av bilar , statliga lagar kräver att många fordon skall testas för att avgöra om bilen uppfyller utsläppskraven . Instruktioner
1

Besök din statens inspektion centrum . En rutinmässig del av varje inspektion är att testa bilens utsläpp . Inspektionen klistermärke på din spegel kommer att låta dig veta när det är dags att få dina avgasutsläpp och bil inspekteras .
2

Vänta din bil ska placeras på maskinen används av inspektionen stationen för test. En on - board diagnostiskt test och tomgångstest är de tester som används för att inspektera avgasrening . Systemet kommer att kontrollera hur väl dina utsläpp fungerar systemet och om det är upp till statliga normer .
3

Ta reda på om dina avgasutsläpp har klarat provet . Inspektionen station kommer att låta dig veta direkt om din bil uppfyller normerna eller inte .
4

Lämna in din bil för reparation om du misslyckas . Om din bil inte klarar testet , måste du gå till ett utsläpp reparatör för att åtgärda problemet . När reparationen har gjorts , kan du återgå till inspektionsstationen att testa avgasutsläppen igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70216.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.