Hur förhindra läckor i ett lägre intag Packning

En bils kylvätska drar värme från fungerande motor och frigör värme i kylaren eller i bilens interiör när du slår på värmen. Utan kylvätska, kommer din motor snabbt vara förstört på grund av överhettning. Som bilägare, bör du regelbundet kontrollera din kylvätska nivåer. Om du ofta märker din kylvätska är låg, har du förmodligen en läcka. En av de vanligaste områdena för läckage av kylvätska är lägre intag packningen. Korrekt installation av denna packning löser de flesta läckor. Saker du behöver
Rags Wrench
Sealer
Låsningsmedel flytande
Nytt lägre intag packning
Visa fler instruktioner
1

Ställ en hink under där du arbetar för att fånga upp eventuellt droppande kylvätska. Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna på gamla lägre intag packningen.
2

Rengör huvudet av de lägre intag bultar, gängorna på bultarna och hålet för bultarna.

Billiga 3

Rengör ytan på topplocken där packningarna beröring. Om line-up flikar från de gamla packningarna är fortfarande fäst vid motorn, ta bort dem.
4

Applicera en linje av tätningsmedel på ytan där packningarna går. Sätt packningarna på plats. Fogen bör fylla i alla områden i och runt packningen. Om det inte, ta bort packningen, tillämpa tätningsmedel och re-sits packningen.
5

Applicera ett tunt lager av gänglåsning vätska på gängorna av packningen bultarna strax före re -installera dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70107.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.