Kan jag använda Stoppa läckan i bil Radiator ?

Radiator stoppa läckan är en produkt som är utformad för att reparera små läckor i radiatorer , slangar och andra fordonskomponenter kylning . Medan Stoppa läckan tätningsmedel har vissa nackdelar , är deras användning billigt och är inte skadligt . Fördelar

Stoppa läckan tätningsmedel är både lätt att använda och billiga . Tätningsmedlet tillsätts till kylmediet i kylaren och tillåts cirkulera genom kylsystemet . Många radiator tätningsmedel kommer också att behandla och reparera små läckor i tätningar och packningar som kanske inte har märkt samt arbeta för att förhindra utvecklingen av dessa läckor .
Nackdel
< p > läckage repareras av ett stopp läcka kylvätska kan återkomma med tiden så många läckor orsakas av inre korrosion i kylaren . Medan Stoppa läckan tätningsmedel kan täta läckan , kommer den skada som orsakas av korrosion kvar , och nya läckor kan visas i samma område .
Andra överväganden
< p > När du använder radiator produkter stoppa läckan bör bilägarna noga följa produktens anvisningar för bästa resultat . Öppning av värmeelementet genom att vrida värmereglering upp i bilen kommer att tillåta tätningsmedlet att flöda genom värmeelementet samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69858.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.