Hur du hittar den Screw Radiator Drain på en 1996 Buick Regal

Hitta skruven värmeelementet drain på en 1996 Buick Regal kan vara lite av en komplicerad uppgift om du försöker hitta den från toppen av fordonet . Det kan göras , men du kommer att repa dig armar och möjligen även bryta trådar om du försöker nå avlopp ( även känd som en petcock ) från toppen av motorn . Du kommer att finna att processen är en mycket enklare en från under fordonet . Saker du behöver
Front - end fordonsindustrin ramper
Wheel chuck
Visa fler instruktioner
1

Drive Buick Regal på en uppsättning av front - end fordonsindustrin ramper och säkra parkeringsbromsen . Placera ett hjul chuck bakom de bakre hjulen på fordonet för att förhindra att Regal rullar av front - end ramper . Att höja den främre änden av Regal tillåter mer utrymme för att komma åt det nedre värmeelementet .
2

Släpp huvfäste . Det ligger på den chaufför - side kick panel . Huvan har en säkerhetsspärr . Dra uppåt på motorhuven och lossa säkerhetsspärren . Säkra huva med huva prop . Höja huven tillåter ljus i motorrummet och gör spotting avloppet skruven lättare .
3

Leta nedre högra sidan ( förarsidan ) av kylaren . Skruven är grå eller svart färg och det har en stor flik som gör att det ser ut som en nyckel . Vrid motsols för att ta bort skruven .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69550.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.