Så här ändrar Back Bulb Turn Signal på en 2008 Ford Ranger

2008 var det sista året av 3,0-liters V-6 Vulcan motor i Ford Ranger. Ford avbröt lilla pickup helt och hållet som av 2012 års modell. 2008 Ranger erbjuds HID strålkastare och integrerade bakre blinkers signal. Den bakre Baklykta församling inrymt bromsljusen, blinkers och backljus. Medan byta glödlampor blinkers är inte så lätt som det var i år tidigare, kan vem som helst med ett minimum av mekanisk fallenhet och 10 minuters fri tid erövra denna uppgift. Saker du behöver
Hylsnyckel
6 mm hylsa
3157k lampa
Visa fler instruktioner
1

Sänk Rangers bakluckan att exponera fästskruvarna på . den inre sidan av svansen lampaggregatet
2

Ta bort de fyra skruvarna svans lampaggregatet - två på den inre sidan, två på yttersidan - med en hylsnyckel och en 6 mm hylsa . Addera 3

Dra montering bakljus utanför baksidan av Ranger. Vrid sockeln blinkers moturs för att låsa upp den från Ranger svans lampaggregat.
4

Dra uttaget direkt ur bakljus församling att exponera utbränd glödlampa. Dra utbränd glödlampa direkt ur uttaget och kassera den.
5

Sätt i den nya 3157k lampan i blinkers uttaget. Skjut lampan och sockeln i svansen lampenheten. Vrid sockeln medurs för att låsa den i svansen lampenheten.
6

Placera svansen lampaggregatet tillbaka på baksidan av Ranger. Sätt tillbaka de fyra församling bakljus fästskruvarna med hylsnyckel och uttag. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68076.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.