Min 1987 Chevy Cavalier startar inte

Chevy Cavalier är en två-dörrars kompakt tillverkas från 1982 till 2005. Om din 1987 Cavalier inte startar, kan det vara något fel med bränslenivå eller din Cavalier batteri. När batteriet blir urladdat, kommer bilen inte att starta, och det elektriska systemet kan inte slås på. Om du har en felaktig bränslemätare, kan du vara omedveten om att det inte finns någon bränsle i bilen. Felsökning dessa problem kan hjälpa dig att spara pengar innan du går till en bilverkstad. Saker du behöver
Hylsnyckel
Soda
stålborste
Startkablar
Nytt batteri
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningen för att starta bilen. Om du hör ett klickande ljud, har bilen granskas av en mekaniker. Troligtvis startmotorn eller generatorn kommer att behöva bytas ut.
2

Pop öppnar huven på din Cavalier och lokalisera batteriet intill motorn.
3

Lossa sedan bort terminalerna på bilens batteri med en hylsnyckel. Häll soda över terminalerna sedan skrubba dem med en stålborste för att avlägsna eventuella korrosion.
4

Anslut batterikontakterna till batteriet och sedan försöka starta om Cavalier.
5

Använd en annan bil och ett par startkablar för att få fart på din Cavalier. Anslut den positiva bygel till den positiva anslutningen på batteriet. Anslut den andra änden av den positiva bygel till den positiva polen av en arbetsgrupp bilens batteri.
6

Anslut den negativa bygel till den negativa terminalen på din Cavalier batteri. Anslut den andra negativa änden till minuspolen på den andra bilen. Vänd den andra bilen på och slå sedan på din Cavalier.
7

Stäng bilen av och sedan försöka starta den. Om Cavalier inte startar, byt ut batteriet.
8

Kontrollera bränslenivån i din Cavalier. Sätt en gallon av gas i tanken och försöka starta bilen. Om din Cavalier har en trasig bränslemätare, kan lägga gasen vara lösningen.
9

Kontrollera bränslefiltret som sitter under bilen mellan bränsletanken och bränslepumpen. Ett igensatt bränslefilter förhindrar gas från att komma till motorn och kommer att behöva bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66718.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.