Felsökning av en 2002 Montero

När din Montero börjar visa symptom på förfall, ta reda på orsaken till problemen kan bli en frustrerande process om du inte har tillgång till rätt utrustning. Din 2002 Montero är utrustad med en inbyggd diagnostik dator, som kallas OBD II, vilket kan genomsökas efter felkoder med hjälp av ett verktyg OBD scanning. När vissa elektriska och mekaniska komponenter misslyckas på din Montero, kommer OBD-systemet mata ut unika felkoder för dessa komponenter, vilket kan leda dig till orsaken till eventuella problem som du upplever. Saker du behöver
OBDII code scanner
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den diagnostiska porten på din Montero under din ratt, på toppen av chaufför-side fotutrymmet.
2

Anslut code-felsökningsverktyg i OBDII porten, sedan strömmen på code-scanning enhet.
3

Sätt nyckeln till din Montero i tändningslåset och vrid den hela vägen på så att motorn går på tomgång eller till tillbehör position om du inte kan starta motorn. Båda positionerna aktiverar bilens elektroniska system.
4

Låt code-scanning verktyg för att automatiskt söka efter felkoder. Skriv ned eventuella felkoder som visas på skärmen för verktyget display och föra dessa koder till din lokala Mitsubishi återförsäljare, auto-delar butik eller mekaniker. Alla tre kommer att ha referensmaterial till hands som kan avkoda felkoder för dig. Vissa auto-delar butiker och återförsäljare kan också utföra koden scan för dig utan kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67438.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.