Varför skulle en 1997 Buick Park Avenue batteriförbrukning natten ?

Batteriet i en 1997 Buick Park Avenue kan tömmas i så lite som en enda natt . Om din inte startar , kan flera faktorer vara ansvarig . Innerbelysning
p Om din Buick Park Avenue batteriet har tömts över natten , kan det bero på att lämna invändiga belysningen på natten . Det kan vara från lamporna lämnas på , eller en dörr lämnas på glänt orsakar lamporna kvar på . Samtidigt lämnar lamporna på natten inte alltid garantera ett urladdat batteri , är det möjligt beroende på förhållanden som batteriets kondition , batteriets ålder , temperatur och hur lång tid ljuset brinna utan att motorn är igång .
Radio
p Om innerbelysningen inte är frågan , är det möjligt att radion var kvar på . Lämnar radion på utan motorn igång drar ström från batteriet och , givet tillräckligt med tid , kan tömma den helt . Detta är speciellt sant för bilar med eftermarknaden ljudsystem .
Strålkastare

annat sätt att tömma en 1997 Buick Park Avenue batteriet över natten lämnar strålkastarna på utan motorn igång . Under normal drift , strålkastarna drar kraft från motorn , som ständigt laddar batteriet . Men om motorn inte är i drift , kan strålkastarna rinna lätt batteriet över natten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67426.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.