Felsökning av problem i en Ford Taurus

Ford Taurus är en populär bil . Men det finns problem som är specifika för Taurus , såsom märkliga ljud och egenheter , som är resultatet av dålig tillverkningsprocesser som gick in i fordonet . Medan många problem har sorterats ut under åren , finns det några återkommande problem . Men innan du byter ut några delar , är det lätt att felsöka några av de vanligaste frågorna . Instruktioner
1

Lyssna för gnäll kommer från motorrummet när du vrider på ratten från sida till sida . Även motorn är på , kommer servopumpen i de flesta Taurus gnälla . Detta beror främst på ett konstruktionsfel på Taurus servostyrning remskiva . Den enda verkliga lösningen för detta är att få den utbytt .
2

Lyssna efter klickande ljud vid kurvtagning . Den höga avvinkling på Taurus CV lederna kan få dem att gå sönder i förtid . Tyvärr, när de skyddande boot revor , kommer leden att börja slipa . Vid denna punkt , det finns inget att fastställa det. Det måste bytas ut. Räkna med att göra det här jobbet efter 50.000 miles .
3

kontrollera onormala luftflöde från lufthålen . Fläktmotorn är ganska högt på Taurus , men om din fläkt inte verkar vara blåser en betydande mängd luft i kabinen , det är förmodligen på grund av en dålig motor . Detta är ett problem på vissa Ford fordon , även om problemet är vanligt på Taurus .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64281.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.