2006 Buick Lucerne startar inte

2006 års Buick Lucerne kommer med en automatisk växellåda i en V-6 eller V-8. JD Power klassar det på en 3.5 för mekanisk kvalitet, vilket är strax över genomsnittet. Om din Lucerne inte startar, kommer du vill gå igenom ett antal steg för att försöka fastställa problemet. Det finns flera skäl till varför en bil motorn inte startar. Några av dem är lätta att fixa, och vissa inte. Instruktioner
1

Vrid nyckeln och se om check engine tänds. Om kontrollera motorn ljuset tänds, betyder det att datorn styr motorn är aktiv. Om motorn inte tänds på, kan det finnas ett problem med datorn som en trasig säkring.
2

Lägg bränsle om du är låg. En bil startar inte om den har inget bränsle. Cars.com påpekar att det är möjligt att en bränslemätare kunde brytas. Du kanske tror att din Lucerne har bränsle, men det kan vara tomt.
3

Slå på tändningen och vrid vindrutetorkarna på. Om vindrutetorkarna är igång långsamt, kan batteriet vara döende eller döda. Cars.com föreslår att du också kolla instrumentpanelen tänds. Om ljuset är svagt kan batteriet vara urladdat. Du kan ladda batteriet genom starthjälp lusern och låta motorn gå några timmar.
4

Lyssna efter ovanliga ljud. Enligt Cars.com får tung knackning föreslå motorproblem, medan ett visslande ljud kan betyda en rem har lossnat.
5

Ta lusern till en mekaniker. Om du inte kan åtgärda problemet genom att jump-starta bilen eller lägga bränsle, då en mekaniker kan behöva fixa bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66495.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.