Felsökning av en Caravans Automatisk klimatanläggning

Chryslers Dodge Caravan minivan kan förses med automatisk klimatanläggning i motsats till den normala manuella systemet. I det automatiska systemet, regleras temperaturen genom två infraröda sensorer som mäter yttemperaturen hos förare och passagerare och justera den omgivande temperatur och luftflöde i enlighet därmed. Om du har problem med den automatiska klimatanläggningen på din husvagn, det finns några sätt du kan felsöka problemet. Saker du behöver
Antifreeze
Visa fler instruktioner
1

Dial i temperatur, sedan ställa in systemet genom att trycka på strömbrytaren märkt "Auto" för höga eller låga läge, så att "Auto" visas på displayen. Till skillnad från en manuell klimatanläggning, är det automatiska systemet bäst in en gång, och sedan lämnas ensam.
2

Lägg frostskyddsmedel om motorn blir överhettad när du använder automatisk klimatanläggning i sommar. Använd en 50% lösning av etylenglykol frostskyddsmedel och vatten, och lägg till den märkta kylvätska behållaren under huven. Tillsätt frostskyddsmedel-mix om värmaren och demister inte fungerar på vintern.
3

Vrid "Recirkulation"-läge av om du inte använder luftkonditionering och fönster dimma på regniga eller fuktiga dagar.
4

Tydliga löv och annat skräp från ventilationsöppningarna nedanför vindrutan Om systemet fortfarande inte fungerar korrekt. Den automatiska klimatkontroll är beroende av luftflödet, och löv eller snö på ventilerna kommer att hindra detta flöde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67344.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.