Hur felsöker jag en vägmätare fönster i en Chevrolet Silverado?

GM: s Chevrolet Silverado lastbilar inkluderar en vägmätare fönster i Driver Information Center (DIC). DIC visar information om lastbilen, inklusive varningsmeddelanden och annan systeminformation. Körsträcka och Vägmätaravläsningar ingår i DIC. Problem med vägmätare fönstret kan relateras till knappar, inställningar och funktioner. Instruktioner
1

identifiera kontrollerna för DIC och leta efter "Trip /Fuel"-knappen om du inte kan ställa vägmätaren fönstret eller se vägmätaren. Den "Trip /Fuel"-knappen är den översta knappen och representeras av en väg ikon med en bergskedja i bakgrunden. Tryck för att växla mellan vägmätaren, trippmätaren, bränsletyp, genomsnittlig ekonomi, bränsle som används, timer, överföring temperatur, momentant ekonomi och aktiva bränsle indikatorer förvaltning.
2

Tryck på "Trip /Fuel" knappen tills trippmätaren visas, om du inte kan se trippmätaren. Trippmätaren visar körsträcka sedan senaste nollställning, i motsats till den totala körsträckan som du ser i den vanliga vägmätare fönstret.
3

Tryck på "Set /Reset"-knappen om resan mätarställning behöver återställas. Den "Set /Reset"-knappen är knappen med bockmarkering. Håll den intryckt i fyra sekunder om du vill visa den körsträcka som fordonet har kört sedan tändningen senast sattes på. Detta kallas för en retro-aktiv återställning. Som ett exempel, om du har kört 10 miles och du aktiverar retro-aktiv reset, kommer trippmätaren fönstret display visar 10 miles, snarare än noll att du skulle se med en vanlig återställning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67508.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.